AI (Artificial intelligence) så du förstår!

Världen har bestämt sig för att AI är framtiden. Att det är en evolution närmsta åren kommer förändra förutsättningarna för att leva, lösa problem och göra affärer för alla. Som när elektriciteten kom ungefär. Fast snabbare.

Du vet vad AI är, åtminstone ungefär. Hajpen går knappast att missa, superbolagen, stormakterna och tänkarna pratar knappt om annat. De säger att AI kommer förändra allt, plötsligt kommer omöjliga problem att lösas, sjukdomar botas och ekonomin blomstra. Om inte robotarna vänder sig emot oss såklart, då går det åt skogen med alltihop.

Stora ord och löften, men bakom ditt skrivbord är verkligheten en annan. AI är kittlande och spännande, men också komplicerat och sällsynt svårfångat.

Anton Modin och Jacob Andrén arbetar på kommunikationsbyrån Gullers Grupp. De har bland annat skrivit boken The Essential AI Handbook for Leaders och kommer till Marknadsföreningen den 1 mars för att förklara vad AI är så att du förstår. De går igenom potentialen som tekniken erbjuder idag och hur du kan tänka kring den för att dra nytta av den och framtidssäkra din verksamhet.

Anmälan till lunchen sker vi mail till info@misweb.se

Datum: 2019-03-01 11:30