Att utveckla ett internationellt varumärke

För 3 ½ år sedan gick flytten för Johanna, hennes man och 3 barn 100 mil norrut från Malmö till Sundsvall. Johanna Gbenplay är sedan november anställd som varumärkeschef på SCA Group. Under sina 17 år i detaljhandeln har Johanna  jobbat i olika ledande positioner på företag med starka varumärken som t.ex H&M och nu senast som Varuhuschef på IKEA i Sundsvall. 

”För SCA är det människorna som skapar framgångarna där hållbarhet en naturlig del av affärsidén, och vikten av att leverera en hållbar utveckling genomsyrar hela företaget. Vi jobbar i en framtidsbransch där skogen skapar värde för klimatet, våra medarbetare, kunder och ägare, samtidigt som vi skapar arbetstillfällen. Detta är några delar som förenar mina tidigare arbetsgivare med SCA, och delar som jag själv tycker är viktiga.”, säger Johanna.

Under vårt lunchmöte i april får vi träffa Johanna och får en inblick i varumärkesarbetet runt SCA. Hur arbetar man med ett internationellt varumärke och finns det några specifika framgångsfaktorer för lokala företag som vill skala upp och bli just internationella.

Varmt välkomna till Quality hotell för en intressant och spännande lunch tillsammans med oss i Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen.

Klicka HÄR för att anmäla er till lunchen.

Datum: 2019-04-05 11:30
Anmäl dig senast: 2019-04-03 12:00