Business to Human

Vi är glada över att få hälsa Per Keller välkommen till vårt nästa lunchmöte. Per är tillträdande VD för Clarion Hotel Sundsvall som öppnar sommaren 2021. Per har en europeisk och nordisk bakgrund från besöksnäringen, driver sitt eget konsultbolag inom organisationsutveckling, föreläser, driver ett managementprogram samt är delägare i det Sundsvalls baserade bolaget Sybaris Wine & Spirits. Samtalet kommer kretsa kring destinationsutveckling, digitalisering, branschöverskridande samverkan,  tankar kring ledarskap, värdeskapande strategier samt Sundsvalls utmaningar och möjligheter. Det blir ett spännande samtal som Per väljer att kalla ”Business to Human”.
Efter Per klivit av scenen bjuder vi upp Lars-Eric Bjelkström, Platschef på Sundsvalls nya biograf Bio Drakstaden som kort kommer att berätta om vad som är på gång där i höst med de förutsättningar som råder.
Lunchmötet sker på Quality Hotel Sundsvall, en trappa upp på Aveny där vi dukar och serverar enligt gällande riktlinjer. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Marknadsföreningens lunchmöten räknas som ett slutet sällskap för medlemmar och eftersom föranmälningar sker så innebär det att det är okej att samla fler än 50 personer. Vi väljer dock ändå att begränsa antalet till max 70 personer och det är först till kvarn som gäller.
Datum: 2020-09-25 11:30
Anmäl dig senast: 2020-09-15 12:00
Pris: 95 kr inkl moms