Lokalproducerat – Utmaningar och möjligheter

Sundsvallsregionen kan stoltsera med gårdsnära smaker båda vad gäller mat och dryck. Lokalproducerat är en växande trend. Under nästa lunchmöte som går av stapeln den 6/12 bjuder vi upp lokala producenter på scen till en paneldebatt under ledning av Kjell Carnbro. Vi möter Stenhammaren/Allsta Bryggeri, Noisy Bastards Bryggeri, Ido kaffehandel, Västernorrlandsgården, Vivsta destilleri och Mittskafferi. 

Efterfrågan på hållbart och närproducerat fortsätter att öka och vi får ta del av deras erfarenheter och utmaningar som lokal företagare i livsmedelsbranschen. Julen står för dörren och vi bjuds också på spännande smakprov och tips till julbordet! En och annan julöverraskning utlovas också. Varmt välkomna till årets sista lunchmöte på Quality hotell tillsammans med oss i Marknadsföreningen!

Datum: 2019-12-06 11:30
Anmäl dig senast: 2019-12-06 07:00
Pris: 95 kr inkl moms

Anmälan:

Sista anmälningsdag har passerat för detta evenemang.