Digitalt evenemang: Senaste nytt i Sundsvall

I och med den rådande situationen av Covid-19 och de nya restriktionerna väljer vi nu att hålla decembers lunchmöte digitalt. Vi kommer att live-sända mötet via Facebook och ni kan antingen se det direkt och passa på att ställa frågor i kommentarsfältet eller ta del av klippet vid ett senare tillfälle. Vi kommer således inte hålla något öppet lunchmöte på Quality Hotel utan ni tar del av mötet digitalt.

Under kommande lunchmöte lyfter vi några av de positiva händelser som varit under året under ledning av vår moderator Kjell Carnbro.

  • Padeln har kommit att bli en riktig folksport och allt fler ansluter till sporten i Sundsvall. Sundsvall kan nu även stoltsera med Norrlands största Padelhall i Birsta och vi får besök av Andreas Krasser från Birsta Padelcenter som berättar mer om etableringen och framtidsplanerna för anläggningen.
  • Årets Företagare i Sundsvall utsågs på Sundsvall Business Awards  den 12:e november och vi möter vinnare Kristian Olsson från Lundins El.
  • Att världen är lite upp och ner just nu har ingen undgått. Inte heller att Sundsvalls stad genomgår förändring. Magnus Ydmark, Stadsbyggnadsdirektör reder ut alla frågetecken kring vad som egentligen är på gång med Sundsvalls byggprojekt som vi ser omkring oss och hur Stadsbyggnadskontoret arbetar med att förbättra service och tillgänglighet.

Varmt välkomna att delta på ett spännande sista digitalt lunchmöte med Marknadsföreningen 2020.

OBS! Ingen anmälan, lunchmötet är öppet för samtliga och ni följer sändningen live på vår Facebooksida klockan 12.00, fredag 11 december! Länk till vår Facebooksida https://www.facebook.com/MarknadsforeningenSundsvall

Datum: 2020-12-11 12:00
Anmäl dig senast: 2020-12-24 00:00
Pris: 00 kr inkl moms