Om oss

Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen

Vi brinner för marknadsföring, försäljning och kommunikation, men framförallt brinner vi för att skapa en kreativ och stark marknadsföring bland företag och organisationer i Sundsvallsregionen. Marknadsföreningen i Sundsvall bildades 1954 och är en av 28 föreningar som ingår i Sveriges Marknadsförbund. Föreningen består idag av ca 450 medlemmar och vi arrangerar varje år ca 10-15 inspirerande möten.

I Marknadsföreningen vill vi lyfta frågor som stärker och utvecklar regionens marknadsföring och entreprenörskap. Vi är en mötesplats för små som stora företag där samtliga partners kan träffas för att utbyta erfarenheter, inspireras och knyta nya kontakter. På våra tillställningar byter ni idéer, synpunkter, framgångsrecept och många skratt. Här träffas kunder, kollegor, samarbetspartners, studenter och konkurrenter i ett nätverk med hög kvalitet.

Din kunskap och erfarenhet är oerhört värdefull för oss och som medlem i marknadsföreningen stödjer du vårt arbete med att sätta fokus på marknadsföring och försäljning i vårt närområde och du utgör således en viktig del av vår verksamhet.

 

MISSA INTE VÅR VÄRVAR KAMPANJ 

Värva en ytterligare kollega, vän eller någon från ett nytt nätverk. Genom att du värvar nya
medlemmar så deltar du i en tävling där de som hamnar topp 3 erbjuds fina priser, dessutom
för var tredje medlem du värvat erbjuds en gratis lunch på en av våra luncher. Värvarkampanjen
pågår till och med alla hjärtans dag då vi presenterar vinnarna. Den nya medlemmen uppger vem som värvat denne via formuläret för anmälan som medlem. 

Styrelse

Rätt mix av personlighet och erfarenhet skapar dynamik, det har vi i styrelsen tagit fasta på.

Det är vi som är styrelsen årgång 2020:
Lars Nylén, ordförande
Jenny Södergren, kassör
Jonas Albecker, ledamot
Anne Lindström, ledamot
Jonny Aliranta, ledamot
Maria Sundqvist, ledamot
Agneta Englund, ledamot
Amanda Wallin, ledamot
Erik Eriksson, ledamot
Kent Selin, ledamot
Linda Niia, ledamot                                          Maria Persson, ledamot

Bli medlem

I medlemskapet ingår bl a: • Inbjudan till våra arrangemang, t ex lunchföredrag, studiebesök, debatter och kurser • Inbjudan till VIP-event, invigningar, jubiléer, fester mm • Ett antal erbjudanden under året, t ex billigare entréer, resor mm Ett medlemskap kostar 595:-/kalenderår

Bli partner

Ta tillfället i akt och låt ditt företag synas i tillsammans med oss. MIS-Partnerskap kostar 5 000 kronor per kalenderår. Vi har ett begränsat antal MIS Partners. Är du intresserad av MIS Partner-medlemskap kontakta: Jonny Aliranta, 072-562 62 48