Om oss

Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen

Vi brinner för marknadsföring, försäljning och kommunikation, men framförallt brinner vi för att skapa en kreativ och stark marknadsföring bland företag och organisationer i Sundsvallsregionen. Marknadsföreningen i Sundsvall bildades 1954 och är en av 28 föreningar som ingår i Sveriges Marknadsförbund. Föreningen består idag av ca 450 medlemmar och vi arrangerar varje år ca 10-15 inspirerande möten.

I Marknadsföreningen vill vi lyfta frågor som stärker och utvecklar regionens marknadsföring och entreprenörskap. Vi är en mötesplats för små som stora företag där samtliga partners kan träffas för att utbyta erfarenheter, inspireras och knyta nya kontakter. På våra tillställningar byter ni idéer, synpunkter, framgångsrecept och många skratt. Här träffas kunder, kollegor, samarbetspartners, studenter och konkurrenter i ett nätverk med hög kvalitet.

Din kunskap och erfarenhet är oerhört värdefull för oss och som medlem i marknadsföreningen stödjer du vårt arbete med att sätta fokus på marknadsföring och försäljning i vårt närområde och du utgör således en viktig del av vår verksamhet.

Bli medlem

I medlemskapet ingår bl a: • Inbjudan till våra arrangemang, t ex lunchföredrag, studiebesök, debatter och kurser • Inbjudan till VIP-event, invigningar, jubiléer, fester mm • Ett antal erbjudanden under året, t ex billigare entréer, resor mm Ett medlemskap kostar 595:-/kalenderår

Bli partner

Ta tillfället i akt och låt ditt företag synas i tillsammans med oss. MIS-Partnerskap kostar 5 000 kronor per kalenderår. Vi har ett begränsat antal MIS Partners. Är du intresserad av MIS Partner-medlemskap kontakta: Jonny Aliranta, 072-562 62 48